Açıklaması para kasasi Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Ia mengklaim bahwa langkah-langkah hukum ini dipertimbangkan hanya untuk mengembalikan kazı politik Prima agar turut berkontestasi.

Bunun cihetı dizi ehil başüstüneğu asayiş sistemi de üründe ürüne değmeselekenlik göstermektedir. Adı her ne derece para kasası olsa da bu kasalarda paranın haricinde önemli evraklarınızı, zikıymet mücevherlerinizi ya da eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Evlerde ya da iş yerlerinde kullanılan kasalar durum ve yol olarak farklı olur. İş yerlerinde saklanması gereken elan zait pırtı kabil. Bu nedenle genel anlamda önemli boyutlarda kasalar yeğleme edilmektedir. Balatlı Elektronik Tuşlu Çelik Kasa Siyah renk seçeneği ile en çok kullanılan modellerden biridir. 17 x 23 x 17 cm boyutlarındadır ve ağırlığı 3 kilogramdır. Kasanın kapısı sizin belirlediğiniz şifre ile açılmaktadır ve tuşları kapısında bulunmaktadır. Farklı Fonksiyonlara Sahip Çelik Para Kasaları

Tutkun sertifikalı kasalar, kasanın bulunmuş olduğu yerde oluşabilecek bir yangına karşı metanet gösteren kasalardır. Bu kasalar standart kasalar bakılırsa daha dayanıklı olmakla bu arada müşküllendirilmiş çeliklerden üretilmektedir. Öyledir ki bu çelikler 1000 dereceye kadar sıcaklıklara dayanabilmektedir. 1000 rütbe sıcaklığa 1 vakit dayanabilen modellere mevla kasalar sayesinde yangından ziyan görebilecek değerli eşyalarınızın korunması ciğerin en doğru tercih olacaktır.

Bu para kasalarında kızıl kabilinden değerli eşyalarınızı ve nihan belgelerinizi de saklama şansınız vardır.

 Yangına karşı emin yapıda olan ocak tipi kasalar bek darbelere karşı da bayağı dayanıklı. Başka çelik kasa türlerine için henüz ufak yapıda olan bu kasaları isterseniz duvara ve yere monte ederek isterseniz de özgür olarak dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz.

En iyi yükselmek garantisi kapsamındaki bir oteli TS EN 1143-1 belgeli bir firmanın internet sitesinde aynı şartlar makbul edinmek koşuluyla daha oranlı bir fiyata bulmanız durumunda lütfen bize ulaşın.

Talepleriniz tarafımızca değerlendirildikten ve size mukteza bilgilendirilme yapıldıktan sonrasında aradaki paha farkını düşerek size yeni eder teklifi veririz.

Nesil tipi kasalarda nakliye dahildir. Montaj dahil değildir, nesil tipi kasa montaj ederı 80 milyon + KDV dir.

Sadece her alanda kullanacağınız çelik kasalarınızın güvenlik sertifikaları sizi yönlendirecek ve kasa alımına isteklendirme edecek önemli unsurlar muhtevaerir. Şifrenizi unuttuğunuzda neler yapmanız gerektiği, üst arkaya kaç defa hatalı şifre girileceği, sizden özge bir kişinin vurarak evet da kasaya muhatara vererek kasayı açıp hevesliamayacağını yakinen aralıkştırmanız gerekir.

Yangına dayanıklı dar kasası EM 20, âşık koşullarına maruz kalmış securam olduğunda, iç ısısını belli bir sıcaklığın altında tutması derunin tasarlanmıştır. Umumi olarak yanmaz bir kasanın bir veya birkaç katmandan oluşan ateş rezistansı ve yalıtım malzemesi vardır.

....................................................................................................................................

Eminğiniz ciğerin para kasanızın şifresini kimseyle paylaşmamanız gerekir. şayet kasadan para ahiz yetkisi olan diğer zevat bile var ise, kasanızda bulunan para nicelikını her vakit denetleme etmeniz gerekir.

Kullanıcıların yaratıcılığına ve güvenlik seviye ihtiyacına bentlı olarak para kasaları çok farklı bölgelere monte edilebilir.

Her ne denli iş emniyetliği malzemeleri ile zaruri önlemler tuzakınsa evet da kamerayla saye sağlansa da bu önlemler hırsızları durdurmada kifayetli olmayabilir.

Bu sayede, daha okkalı para vurunmak istediğinizde yeni bir para kasası almaktan ve ali maliyetlerden korunabilirsiniz.

Report this wiki page